emeliejosefinenilsson.blogg.se

2013-10-26
20:38:00

H E L G
I torsdagskväll efter vi kom tillbaka från vår föreläsning i Southboro gick vi till biblioteket för filmkväll :) Vår klasskompis Hazem (som förövrigt är en hjärtkirug från Egypten) hade dragit ihop det hela. Det var jag, Emma, Yacine, Aylar, Xiena, Stephanie, Goery och Hazem då :P Vi såg Hunger games, som jag i och för sig har sett innan :P Men behövde en liten uppfräschning för den andra filmen har premiär i slutet av november så vi tänkte gå och se den då :) 
 
I fredagskväll gick vi till Pepperscorn som är en pub/restaurang på andra sidan campus. Det var mycket folk där så verkar vara ett populärt ställe :) vissa i gänget åt men för mig och Emma som redan hade ätit kvällsmat blev det bara dricka.
 
Idag har vi varit på en BBQ-Fest i Wachusett mountain som är ett stort skidområde 45 minuter från Worcester. Jag och Emma blev upphämtade av Kristen och hennes date Addi. Vi visste att det skulle bli kallt så vi fick klä oss varmt! Blev premiär för vinterjackan för den här säsongen :P Väl framme är det massa folk, mattält, liveband, hoppborgar och aktiviteter. Ur högtalarna spelas Cotton eye Joe och Old McDonald had a farm (Herr Olsson han hade en bonnagård) så det märktes att vi var på landet ;) haha! Kändes lite som en film! Det första vi kommer fram till är ett Hot dog pig race! Små grisar och taxar utklädda till korv med bröd tävlar i ett race och massa publik som står och hejar på. Haha sjukt men väldigt roligt! Sen är det traktor pulling competition dock inte lika underhållande så vi gick vidare till mattälten :) Blev en pulled pork platter och en öl till lunch. Emma fick en margarita på tub ;) Efter maten blev det en tur upp på berget med sittliften. Kändes vääldigt konstigt att sitta i en sittlift utan skidor och snö! Blev så sugen på att åka!! Får se om det blir någon åkning i vinter :P Hursomhelst var det väldigt fin utsikt över Massachusetts :) Efter några timmar i Wachusett bar det av hemåt. Addi körde hem, trots två öl i kroppen.. Här är det okej att köra trots att man har druckit. Hur sjukt som helst! Nu gick det ju bra att komma hem men det känns inte kul att sitta i en bil när chauffören har druckit.
Ikväll har jag och Emma bakat, så nu blir det film och äppelpaj :)
 
The Hunger Games











Drink på tub ;)















Äppelpaj 

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: